Main categoriessantykiaipatarimaimeilėflirtas
More InfoTerms of ServicePrivacy PoliceSupportContact Us
SUBSCRIBE TO Newsletter

Išavoid ex-contact in conversations: 3 tips

Autorius: slaptassusitikimas05 Apr 2024Skaitymo laikas 4 Minutės
test

Norėdami išvengti grįžimo prie buvusių santykių temų pokalbiuose, pradėkite nustatyti tam tikras ribas jau pradžioje. Mandagiai nukreipkite pokalbius į teigiamas temas ir aiškiai parodykite, kad ankstesni santykiai yra neleistini. Nukreipkite pokalbį į bendrus interesus ir ateities tikslus, kad išlaikytumėte dėmesį ir koncentruotumėte jį į dabartį. Praktikuokite sąmoningą bendravimą, aktyviai klausydamiesi, išlaikydami akių kontaktą ir atsakydami apgalvotai, rodydami tikrą susidomėjimą pokalbių dalyviais. Šie trys patarimai gali padėti jums sklandžiai keliauti pokalbiuose.

Nustatykite ribas iš anksto

Ar jums pavargo nepatogiai nukreipti pokalbius nuo praeities santykių? Ankstyvas ribų nustatymas yra svarbus. Mandagiai nukreipkite pokalbį į teigiamus temas.

Nustatykite abipusį supratimą, kad praeiti santykiai yra uždrausti. Taip padarydami, sukursite patogią aplinką, kurioje visi jaustųsi gerbiami ir įtraukti.

Perorientuokite pokalbį

Norėdami veiksmingai nukreipti pokalbį nuo buvusių santykių temų, nukreipkite dėmesį į bendrus pomėgius ir ateities siekius. Išryškindami bendrus pomėgius, svajones ar tikslus, sukursite teigiamą ryšį ir supratimą.

Skatinkite diskusijas, kurios skatina viltį ir susijaudinimą dėl ateities, skatindami jausmą, kad esate viena komanda. Pabrėždami bendras patirtis ir ateities planus galite sustiprinti santykius ir padaryti pokalbį įdomų ir pakylantį.

Praktikuokite sąmoningą bendravimą

Perkelkite savo dėmesį į sąmoningą bendravimą, būdami čia ir dabar bei dėmesingi savo sąveikose, kad sukurtumėte gilesnius ryšius.

Štai trys patarimai, kaip jums įsitraukti į sąmoningą bendravimą:

  1. Aktyviai klausykite be pertraukų.
  2. Palaikykite akių kontaktą, rodant tikrą susidomėjimą.
  3. Atsakykite apgalvotai ir vengdami atsibudinimų, rodant pagarbą pokalbio dalyviams.

Dažnai užduodami klausimai

Kaip galėčiau mandagiai atsiprašyti iš pokalbio, kuris nukrypsta į buvusio partnerio temą?

Kai pokalbis pasisuka į buvusius santykius, mandagiai atsiprašykite ir patarimas patarimas. Pasiūlykite šypsena ir trumpą teigiamą pastabą, kad nukreiptumėte pokalbį į kitą kryptį.

Galite paminėti naujausią pasiekimą ar užduoti klausimą, kad perkeltumėte dėmesį. Atminkite, kad gerai rūpintis savo patogumu ir ribomis pokalbiuose yra visiškai priimtina.

Būkite malonus, tačiau ryžtingas nukreipiant pokalbį į sušvelninančias temas. Jūsų dvasinė ramybė svarbi!

Kokios nežodinės ženklų galėčiau naudoti, norėdamas nukreipti pokalbį nuo buvusių santykių aptarimo?

Jei norite nukreipti pokalbį nuo buvusių santykių aptarimo, bandykite naudoti nežodinius signalus, tokius kaip keisti temą su šypsena ar linktelėjimu ir tuomet sklandžiai pereiti prie kito klausimo.

Užmegzkite akių kontaktą ir parodykite tikrą susidomėjimą tuo, ką kitas asmuo sako, skatindami jį keisti temą.

Kaip galiu pakeisti temą, nepadarydamas akivaizdu, kad stengiuosi išvengti kalbėti apie buvusius santykius?

Jei norite sklandžiai pakeisti temą nepatraukdami dėmesio į tai, bandykite paminėti bendrą pomėgį ar naujausią įvykį. Įtraukiant kitą asmenį į naują pokalbį, galite natūraliai nukreipti nuo buvusiųjų aptarimo.

Ar gerai tiesiogiai kalbėti su kažkuo apie buvusius santykius, jei tai pakyla pokalbio metu?

Visiškai normalu kalbėti apie buvusius santykius, jei tai natūraliai iškyla pokalbio metu. Tik būkite pagarbus ir užjaučiantis kitos asmens jausmus.

Galite trumpai paminėti šią temą ir tada pereiti prie kažko kito sklandžiai. Prisiminkite, kad svarbiausia išlaikyti teigiamą ir komfortišką atmosferą pokalbio metu.

Būkite nuoširdūs savo atsakymuose ir sutelkite dėmesį į dabartinį momentą, kad bendravimas būtų malonus abiem jums.

Kaip galiu pakalbėti su draugu, kuris nuolat mina savo buvusiąją santuoką pokalbiuose, nepažeidžiant jo jausmų?

Kai tavo draugas nuolat kalba apie savo buvusįjį santuokos partnerį pokalbiuose, švelniai nukreipk temą į kažką teigiamą ar neutralų.

Galite pasakyti kaip, 'Aš suprantu, kad tavo praeitis svarbi, bet aš esu čia dabar, kad palaikyčiau tave. Susitelkime į dabartį ir visus puikius dalykus, vykstančius tavo gyvenime.'

Išvada

Atminkite, kalbėjimas apie buvusius partnerius gali padaryti pokalbius nepatogius abiem šalims. Nustačius ribas iš anksto, perkeldami dėmesį į kitas temas ir praktikuodami sąmoningą bendravimą, galite išvengti praeities santykių paminėjimo jūsų sąveikose.

Svarbu gerbti vienas kito jausmus ir vengti potencialiai jautrių temų. Laikydamiesi šių patarimų, galite išvengti nepatogumų situacijų ir palaikyti teigiamą bei įdomų pokalbį.

#santykiai#patarimai